Bowling Teugel10 moderne bowlingbanen met ledverlichting

Bowling Teugel is gevestigd in Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel en gelegen in de prachtige natuur van Uden. Deze Bowling locatie beschikt over 10 moderne bowlingbanen voorzien van ledverlichting, beamers waarop videoclips afgespeeld worden en automatische bumpers voor de kleintjes. In de Sportsbar kun je terecht voor een gezellige borrel of schuif aan in Restaurant Bar Bistro DuCo.

Bekijk Bowling Teugel

Bowlingbaan Teugel

Bowling Helmond10 moderne bowlingbanen met ledverlichting

Bowling Helmond is gevestigd in Fletcher Wellness-Hotel Helmond, gelegen in het gezellige Brabant. Deze Bowling locatie beschikt over 10 moderne bowlingbanen voorzien van ledverlichting. Combineer het bowlen in Helmond met een hapje en een drankje in de culinaire hotspot Bar Bistro DuCo Helmond.

Bekijk Bowling Helmond

Bowling Sittard10 moderne bowlingbanen met ledverlichting

Bowling Sittard is gevestigd in Fletcher Wellness-Hotel Sittard gelegen nabij het centrum van deze gezellige stad. Deze Bowling locatie beschikt over 10 moderne bowlingbanen voorzien van LED verlichting, beamers waarop videoclips afgespeeld worden en automatische bumpers voor de kleintjes. Kom nog even gezellig borrelen in de sfeervolle bar of kom dineren in het culinaire Restaurant Medals.
 

Bekijk Bowling Sittard

Bowling Zutphen10 gecertificeerde wedstrijdbanen

Bowling Zutphen is gevestigd in Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Deze Bowling locatie beschikt over 10 gecertificeerde wedstrijdbanen waar je ook kunt discobowlen. Combineer het bowlen in Zutphen met een hapje eten. Naast het gezellige BBQ-restaurant en het sfeervolle à la carte restaurant, heeft de bowling ook een eigen bar. Hier kun je voor of na het bowlen een heerlijk hapje en drankje nuttigen.

Bekijk Bowling Zutphen

Bowling Frerikshof4 moderne bowlingbanen

Bowling Frerikshof is gevestigd in Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. Deze bowlinglocatie beschikt over 4 moderne bowlingbanen. Het bowlen is ook te combineren met een heerlijk diner of een drankje in het sfeervolle restaurant Bar Bistro DuCo Winterswijk.

Bekijk Bowling Frerikshof

Bowling by Fletcher

Privacy Statement

Alle locaties

Bowling Teugel »
Bowling Helmond »
Bowling Sittard »
Bowling Zutphen »
Bowling Frerikshof»

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met het privacy statement van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.